Callaway Mavrik 5-SW Set Graphite Linkshandig

0006681015_1.JPG

Honma TR21 X NSPRO 950 NEO

0016048046_1.PNG

Callaway Apex 5-PW Steel 2019

Callaway Mavrik 5-SW Set Graphite Linkshandig

Normale prijs € 1.099,00 Vanaf € 899,99
Levertijd: direct leverbaar

Callaway Mavrik 5-SW Set Graphite

Callaway Mavrik 5-SW Set Graphite Heren Linkshandig

Callaway is uniek in het ontwerpen van nieuwe clubs op basis van A.I. (Artificial Intelligence). Voor het eerst hebben ze A.I. nu ook toegepast bij het ontwerpen van de nieuwe ijzers. Dus ook deze nieuwe Mavrik ijzers zijn ontworpen op basis van A.I.

Mavrik Mavrik Max en Mavrik Pro ijzers

Jumbo Golf biedt zowel de Mavrik ijzerset als de Mavrik Max IJzerset aan. Degene die op deze pagina wordt omschreven is de Mavrik IJzerset.

De Mavrik ijzers zijn de snelste van de twee. Hiermee kun je de hoogste clubhead speed genereren en uiteindelijk ook de meeste afstand maken. De Mavrik Max ijzers zijn zo ontworpen om ook heel makkelijk mee te spelen en maximale vergevingsgezindheid te bieden. Daarmee is de Mavrik Max geschikt voor zowel beginnende als ervaren golfers. De Mavrik Pro ijzers zijn echt bedoeld voor de betere golfer (lage handicapper).

Voor het eerst is A.I. toegepast in het ontwerpen van nieuwe ijzers. Dit heeft er toe geleid dat het clubblad van de ijzer 9 anders is dan die van de ijzer 7 (andere loft is ander clubblad). In de lange ijzers draait het om lanceerhoek en snelheid, terwijl in de mid-ijzers spin belangrijker is (voor meer controle). In de korte ijzers gaat het echt op precisie en spin. Callaway heeft zich daarmee echt per ijzer gefocust op waar dat ijzer nou echt voor bedoeld is en waar dat ijzer het meest voor gebruikt wordt (welke afstanden), in plaats van alle ijzers over één kam te scheren. Dat maakt de Callaway Mavrik ijzers echt tot een unieke set!

Samenstelling set

Deze Callaway Mavrik IJzerset wordt geleverd met een graphite Project X Catalyst shaft en bestaat uit de volgende ijzers:

Rechtshandig:

  • #5, Loft: 21°, Lie: 61,25°
  • #6, Loft: 24°, Lie: 62°
  • #7, Loft: 27°, Lie: 62,5°
  • #8, Loft: 31,5°, Lie: 63°
  • #9, Loft: 36°, Lie: 63,5°
  • Pitching wedge, Loft: 41°, Lie: 64°
  • Sand wedge, Loft: 56°, Lie: 64°.
Meer informatie
Name Callaway Mavrik 5-SW Set Graphite Linkshandig
Merk Callaway
Geslacht male
Shaft model PROJECT X CATALIST