Callaway Epic Flash Driver TB

epic_flash_fairwaywood_1.jpg

Callaway Epic Flash FW TB

0001106156.5.JPG

Ping G410 Fairwaywood

Callaway Epic Flash Driver TB

Normale prijs € 579,00 Vanaf € 399,99
Levertijd: direct leverbaar

Callaway Epic Flash Driver Tensei Blue Heren

Deze nieuwe driver van Callaway is ontwikkeld met behulp van een supercomputer en kunstmatige intelligentie. 'Next level' kunnen we wel zeggen dus.
Dit heeft geleid tot een nagenoeg perfect clubblad, dat er voor zorgt dat, ook wanneer je de bal niet op de 'sweetspot' van het blad raakt, je  toch veel afstand kunt maken, wel zo prettig.

De Epic Flash is de opvolger van de Epic en beschikt ook over de Jailbreak technologie (twee 'tralies' die de zool en de kroon van de kop met elkaar verbinden). Dit bleek bij de Epic serie al een schot in de roos te zijn. Deze technologie zorgt voor een 'stijver' clubhoofd, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beduidend beter is. De nieuwe Flash is verder geperfectioneerd met behulp van de allernieuwste en technieken en wetenschappen. Door het gebruik van de supercomputer heeft Callaway in relatief korte tijd maar liefst 15 duizend verschillende clubhoofden kunnen testen in de jacht op het perfecte clubhoofd. Dit is gedaan om de balsnelheid te verhogen (ook dus wanneer je de bal niet op de sweetspot raakt), maar ook om nog meer vergevingsgezindheid te creëren. 

Aanpasbaar

Met gewichtjes (16 gram in de normale Epic Flash en 12 gram in de Epic Flash subzero) kunt u de gewichtsverdeling zelf aanpassen. Dit kan u helpen om een Fade of Draw balvlucht te creëren. Daarnaast is het bij de subzero variant nog mogelijk om de spin te verlagen of verhogen middels een extra verplaatsbaar gewichtje aan de voorzijde van de driver.

Flex en Loft

De Callaway Epic Flash Driver Tensei Blue is verkrijgbaar in de volgende opties:

Rechtshandig:

  • 9 graden, flex: Regular en Stiff
  • 10,5 graden, flex: Light, Regular en Stiff
  • 12 graden, flex: Light en Regular

Linkshandig:

  • 9 graden, flex: Regular en Stiff
  • 10,5 graden, flex: Light, Regular en Stiff
  • 12 graden, flex: Light en Regular.
Meer informatie
Name Callaway Epic Flash Driver TB
Merk Callaway
Geslacht male
Shaft model GRAPHITE