Callaway BB21 RCH 65 Fairway

0001048262_1.JPG

Callaway BB21 RCH 55 Fairway

launch_pad_fairwaywood_heren.jpg

Wilson Launch Pad Fairwaywood

Callaway BB21 RCH 65 Fairway

-17%
Normale prijs € 299,99 Vanaf € 249,99
Levertijd:   Info icon
Nog %1 beschikbaar

Big Bertha B21 RCH 65 Fairway Heren

Ben jij op zoek naar een fairwaywood waarmee je vaker rechter en verder slaat? Dan is de  Big Bertha B21 Fairway precies wat je zoekt!

De  Big Bertha B21 fairway is speciaal ontwikkeld voor golfers die worstelen met keer op keer hun bal recht en ver te slaan. Veel golfers slaan bijvoorbeeld een slice en op die manier kun je nooit je potentieel aan afstand bereiken. De  Big Bertha B21 gaat je hier bij helpen en is een fairwaywood dat makkelijk speelt, waardoor jij vaker rechter en verder zult slaan.

De  Big Bertha B21 fairway is zo ontwikkeld om je meer 'launch' (vertrekhoogte van de bal) te geven, dat wordt mede gecreëerd door een ultra-laag zwaartepunt in de kop van de club (Center of gravity). Dat zorgt er mede voor dat je weinig spin op je bal krijgt en meer rol, voor meer afstand. Ook is het clubhoofd zo ontwikkeld dat je jouw bal ook ver zult slaan als je de bal niet helemaal midden op het clubblad raakt.

Flash Face

De  Big Bertha B21 Fairway beschikt net als de Mavrik over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen. 

Nog vergevingsgezinder

Door gebruik te maken van nog lichtere carbon componenten in het clubhoofd dan in vorige series speelt deze club makkelijker dan eerdere series van .

Flex en Loft

Deze  Big Bertha B21 Fairway wordt geleverd met een RCH 65 shaft en is verkrijgbaar in de volgende opties:

Rechtshandig:

  • #3, flex: Regular;
  • #5, flex: Reguar.
Meer informatie
Name Callaway BB21 RCH 65 Fairway
Merk Callaway
Geslacht Heren
Shaft model GRAPHITE