Callaway BB21 RCH 45 Driver

0001048246_0000_1.JPG

Callaway X Hot Fairwaywood

0001048259_1.JPG

Callaway BB21 RCH 55 Driver

Callaway BB21 RCH 45 Driver

-10%
Normale prijs € 499,99 Vanaf € 449,99
Levertijd:   Info icon

Big Bertha B21 RCH 45 Driver Heren

De  Big Bertha B21 driver is speciaal ontwikkeld voor golfers die worstelen met keer op keer hun bal recht en ver te slaan. Veel golfers slaan bijvoorbeeld een slice vanaf de tee en op die manier kun je nooit je potentieel aan afstand bereiken. De  Big Bertha B21 gaat je hier bij helpen en is een driver die makkelijk speelt, waardoor jij vaker je drives recht en verder zult slaan.

De  Big Bertha B21 driver is zo ontwikkeld om je meer 'launch' (vertrekhoogte van de bal) te geven, dat wordt mede gecreëerd door een ultra-laag zwaartepunt in de kop van de driver (Center of gravity). Dat zorgt er mede voor dat je weinig spin op je bal krijgt en meer rol, voor meer afstand. Ook is het clubhoofd zo ontwikkeld dat je jouw bal ook ver zult slaan als je de bal niet helemaal midden op het clubblad raakt.

Flash Face

De  Big Bertha B21 Driver beschikt net als de Mavrik over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen. 

Jailbreak

Naast Flash Face is ook de Big Bertha B21 driver voorzien van de unieke Jailbreak technologie; twee tralies die achter het clubblad zijn geplaatst om het clubhoofd stijver te maken, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beter is.

Flex en Loft

Deze  Big Bertha B21 Driver wordt geleverd met een RCH 45 shaft en is verkrijgbaar in de volgende opties:

Rechtshandig:

  • 12,5°, flex: Light.
Meer informatie
Name Callaway BB21 RCH 45 Driver
Merk Callaway
Geslacht male
Shaft model GRAPHITE