Bolle V-RYFT Mips

3070019181_1.JPG

Bolle V-RYFT Pure

3070019183_1.JPG

Bolle V-RYFT Mips

Bolle V-RYFT Mips

Normale prijs € 390,00 Vanaf € 389,99
Nog %1 beschikbaar

Bollé V-RYFT Mips

Bollé V-RYFT Mips

Wat als we de meest ventilerende helm ooit ontworpen door Bollé en de meest performante fotochromische lens op de markt samenbrengen? Maak kennis met de V-RYFT, een vizierhelm die geen enkel compromis sluit: design, prestaties, ventilatie, comfort, veiligheid, optische helderheid, u heeft het allemaal. Alle technologieën beschikbaar in het grootste product van het gamma.

Active Panel Ventilatie
De meeste skihelmen bieden beperkte ventilatie als gevolg van moeilijkheden bij de certificeringstests. Het Active Panel van de Ryft is echter zo ontworpen dat veel lucht verticaal rond het ventilatiegat naar binnen kan stromen, en niet rechtstreeks naar de binnenkant van de helm. Dit revolutionaire systeem maakt deze skihelm tot de enige gecertificeerde helm met zoveel ventilatie en ventilatiekanalen.

Boa Fit System
Het BOA®-systeem is ontworpen om prestaties naar een hoger niveau te tillen en biedt verstelmogelijkheden tot in het kleinste detail, voor 100% aanpasbaar comfort en ongeëvenaarde stabiliteit. Met BOA® zit uw helm altijd perfect en comfortabel bij elke afdaling.

MIPS® Veiligheidsysteem
MIPS® is een wrijvingsarme laag binnenin een helm. Deze laag bevindt zich tussen de voering en het beschermende EPS-schuim, waardoor de helm 10 tot 15 mm ten opzichte van het hoofd kan schuiven. Dit vermindert de druk op de hersenen aanzienlijk bij een schuine impact. Het Brain Protection System MIPS® is zo ontworpen dat het naadloos in het ontwerp van de helm past, zonder afbreuk te doen aan comfort, de pasvorm of ventilatie. Er zijn verschillende MIPS®-systemen, die allemaal bestaan uit een
wrijvingsarme technologie in een helm, waardoor die veiliger is en u optimaal van uw favoriete activiteit kunt genieten.

Phantom
Op zoek naar een concurrentievoordeel, betere bescherming, of een buitengewone visuele ervaring? Dat dachten we al. Daarom creëerden we Phantom, de eerste meekleurende glazen met een uitzonderlijke optische helderheid. Ze passen zich aan alle lichtomstandigheden aan en bieden een precies zicht, ongeacht de weersomstandigheden. De kleur van het glas verandert met het licht van categorie 1 naar categorie 3. Voor een verbeterd zicht, ongeacht de omstandigheden. Alleen beschikbaar bij geselecteerde modellen.

Meer informatie
Naam Bolle V-RYFT Mips
Merk Bolle
Geslacht unisex
Helm type In-mould