Big Max Autofold FF

0347002041_0000_1.JPG

Fastfold Kliq 3-Wheel Trolley

0347027021_0000_1.JPG

Big Max Blade IP

Big Max Autofold FF

GRATIS GIFTCARD
BIJ DEZE TROLLEY ONTVANG JE EEN GRATIS GIFTCARD T.W.V € 20,-
Bekijk de voorwaarden
-14%
Normale prijs € 349,95 Vanaf € 299,99
Levertijd:   Info icon
Nog %1 beschikbaar

Autofold FF

BigMax Autofold FF

Met één druk op de knop klappen alle 3 de wielen plat en ben je klaar om te gaan. Geen enkele andere trolley op de markt biedt de combinatie van plat en snel opvouwen zoals de Autofold FF. Geen wonder dat de FF de winnaar is van de “Golf Digest Editor´s Choice Award”. Naast deze ongeëvenaarde eigenschappen is de Autofold FF de meest stabiele trolley op de markt en is hij ontworpen om zelfs de grootste tassen moeiteloos te vervoeren. Voeg het nieuwste Organizer-paneel toe, verbeterd met meerdere Quick Lok- en Quick Fix-bevestigingen voor accessoires naar keuze, en je hebt je ideale partner op de baan. De Autofold FF is ultracompact, plat verpakt in seconden, zeer stabiel en biedt ultiem comfort op de baan.

Uitgerust organisatorpaneel
De Autofold FF heeft een bijgewerkt organizerpaneel met ruimte voor tees, potlood en scorecard, samen met een groot opberg vak voor uw grotere items. Het paneel is ook voorzien van onze Quick Fix- en Quick Lok-bases om op allerlei van uw meest gewilde accessoires te passen.

Verstelbare tasbeugels
De Autofold FF heeft verstelbare beugels voor golftassen voor alle maten en stijlen. Wanneer de tasbeugels in de perfecte positie zijn afgesteld, hoef je het mechanisme slechts met één simpele beweging te sluiten.

Lichtgewicht, opvouwbaar ontwerp
De BIG MAX Autofold FF werd bekroond met een prestigieuze Golf Digest Editor's Choice award in de categorie Best Club Transport. Wat de Autofold FF onderscheidt, is de veelzijdigheid die je kunt bereiken met het gebruiksvriendelijke, lichtgewicht platvouwsysteem. Naast de stabiele as constructie biedt de Autofold FF meer comfort en stabiliteit dan conventionele compacte trolleys. Zelfs na jarenlang gebruik is de Autofold FF net zo praktisch als op de eerste dag.

Voorwielen
Bij het inklappen van de Autofold FF klapt het voorwiel automatisch onder de trolley door. Dit maakt de Autofold FF een van de meest eenvoudige trolleys op de markt om in te pakken of om de baan op te gaan.

Meer informatie
Name Big Max Autofold FF
Merk Big Max
Geslacht Unisex
Volgfunctie Nee
Inclusief parapluhouder Nee
Elektrisch Nee