Bettinardi Limited Edition Totally 80's Putter

er2.2.......jpg

Evnroll ER2.2 MidBlade Red Pistol Grip

pp-202_putter_1.jpg

Honma PP-202 Putter

Bettinardi Limited Edition Totally 80's Putter

Vanaf € 799,99
Levertijd:   Info icon

Bettinardi Limited Edition Totally 80's Putter

Houd jij van exclusief en van een boterzacht gevoel wanneer je jouw bal putt? Maak dan kennis met deze limited edition Bettinardi Totally 80's putter.

Dit model is het derde nieuwe limited model Bettinardi putters van 2020, nu met een compleet nieuw ontwikkelde kop. De putterkop en het blad is met de grootste nauwkeurigheid gefreesd tot een totaal gewicht van 362 gram van het fijnste staal om jouw dat unieke zachte gevoel te geven wanneer je jouw bal richting de hole stuurt.

In deze limited edition Totally 80's putter heeft Robert Bettinardi de befaamde honinggraad terug gebracht op het putterblad. Iets wat door veel golfers zo is geprezen over de jaren. Iedere putter is zorgvuldig met de hand door Robert Bettinardi zelf geproduceerd. Geen massaproductie dus, maar pure ambacht. De putter is afgewerkt met een strakke Tour Blast finish.

De grip op deze putter is een Lamkin SINK Fit grip. 
De putter wordt geleverd met een zeer hoogwaardige, bijpassene headcover die de putter uitstekend beschermt.

Zeer exclusief!
Dit zeer exclusieve model is verkrijgbaar via onze webshop en in onze winkels in Amsterdam, Veghel en Bunnik. Let op; in totaal zijn er slechts 4 beschikbaar.

Meer informatie
Name Bettinardi Limited Edition Totally 80's Putter
Merk Bettinardi
Geslacht male
Type Wide Totally 80's
Shaft model STEEL